Verzekeringen

Goed advies, goed verzekerd

Verzekeringen zijn een complexe materie. Ingewikkelde wetten en financiële wetmatigheden worden er toegepast op haast alle domeinen van het privé- en professionele leven.
Zonder kennis van zaken is het dan ook haast onmogelijk om de juiste keuzes te maken. Vaak beseft men pas te laat dat men een verkeerde keuze gemaakt heeft, bij een schadegeval of een geldbelegging die een tegenvallend rendement oplevert.
Om dit te voorkomen gaat u best te rade bij "de specialist in verzekeringen" Kantoor Geebelen,  die u onafhankelijk advies zal geven over al uw vragen i.v.m. uw verzekeringssituatie.
Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar helpen wij u bij het nemen van de verzekering die het best bij u past.
Doordat wij verzekeringen aanbieden van verschillende maatschappijen zorgen wij voor de meest gepaste verzekering op uw maat. Uw verzekeringsmakelaar Geebelen is uw verzekering dat u goed verzekerd bent

Een onafhankelijk adviseur

Om goed verzekerd te zijn is het van het grootste belang toegang te hebben tot informatie. Deze informatie moet bovendien objectief en volledig zijn. De informatie die door de verzekeringsmaatschappijen, via hun agenten en reclamecampagnes, verstrekt wordt is echter vaak onvolledig en subjectief.
In tegenstelling tot de andere distributiekanalen van verzekeringen zijn wij als verzekeringsmakelaar volledig onafhankelijk. Wij adviseren u zonder daarbij argumenten pro de ene of de andere maatschappij te moeten hanteren. Daarenboven bieden wij verzekeringen aan van meerdere maatschappijen, waardoor wij de markt opvolgen en kijken naar de voor u zijnde beste verzekeringsoplossing en welke polis voor u de beste waarborgen, de voordeligste prijs, de snelste dossierafhandeling, enz... kan aanbieden. Kortom wij garanderen u de beste prijs/kwaliteit

Het kwaliteitslabel van Brocom

Door te kiezen voor Kantoor Geebelen als Erkend Onafhankelijk Brocom Makelaar bent u verzekerd van een betere service. Door deze erkenning beantwoorden wij immers aan heel strikte criteria om u als klant beter van dienst te zijn.